LOGRO DE ALTERNATIVAS NA XUSTIZA-CUT CONTRA O ESCURANTISMO DA XUNTA DE GALICIA.

7 de abril de 2020


LOGRO DE ALTERNATIVAS NA XUSTIZA-CUT CONTRA O ESCURANTISMO DA XUNTA DE GALICIA.


AXG-CUT, tras presentar unhas MEDIDAS CAUTELARÍSIMAS E DUNHA DEMANDA XUDICIAL CONTRA A XUNTA DE GALICIA, CONSEGUE QUE SE CONVOQUE AO COMITÉ DE SEGURIDADE E SAÚDE LABORAL.

O PASADO VENRES, AXG solicitou d@ xuíz@ que como MEDIDAS CAUTELARÍSIMAS OBRIGARA Á XUNTA A CONVOCAR NUN PRAZO DE 24 HORAS AO O COMITÉ DE SEGURIDADE E SAÚDE LABORAL para tratar a pandemia do COVID-19.

TRAS SOLICITAR AXG-CUT ATA EN 3 OCASIÓNS ( 26 de febreiro, 17 de marzo e 31 de marzo) A CONVOCATORIA DO COMITÉ DE SEGURIDADE E SAÚDE e non obter resposta algunha por parte da Xunta, ESTE SINDICATO DECIDIU PRESENTAR DEMANDA XUDICIAL NOS XULGADOS DE SANTIAGO DE COMPOSTELA CONTRA A XUNTA DE GALICIA.

Froito de esas MEDIDAS CAUTELARÍSIMAS solicitadas vía xudicial por AXG-CUT, no día de hoxe, a DXX convoca ao Comité de Seguridade e Saúde:


PRÓXIMA CONVOCATORIA DO COMITÉ DE SEGURIDADE E SAÚDE

De orde do director xeral, comunícase que se están a realizar as xestións oportunas coa Amtega para a celebración, por videoconferencia, do Comité de Seguridade e Saúde na seguinte data e hora indicados:

Data: 14/04/2019
Hora: 12:00 h.
Lugar: enlace pendente de confirmación


Orde do día
  • Lectura e aprobación da acta da reunión anterior
  • Covid-19

PREME NA IMAXE PARA AMPLIAR

PREME NA IMAXE PARA AMPLIAR